Sunday, September 23, 2012

lesen nak kawen (^~^)


alhamdulillah kursus wajib sebelum kawen dah selesai..  sekarang dah ade lesen nak kawen..
ariTu  aku attend kursus kawen dekat masjid TTDI.. dengan Mr Teddy  laa.. baru syiiOok..kasi dua2 faham & baru  SEMANGAT^^.. kalau ustaz bagi contoh terkena batang hidung aku terus teringat kt mR Teddy,  aku usya dia dari jauh... pastu bole die flying kiss plak.. kihkihkih...

aku ni asik gelak jer ari awal sampai akhir..memang tak mengantuk laa..memang KELAKA & HAPPY sepanjang kursus..


dah ape tak nyer contoh2 dia bagi memang kelakar and berlaku zaman la nih... macam2 ragam kehidupan rumah tangga nih.. sampai kadang2 tu rasa macam tak cukup masa.. banyak diorang skip slide.. hahha^^
masa hari first berdebar2 pulak nak masuk kelas.. dup dap dup dap.. macam nak akad nikah jer ..kikiki~ tapi lepas abis je kelas rasa legaaaaa sangat... tapi…. Rase nak pergi je lagi..& lagi..memang BERBALOI &  BEST sgt2..

ooo kelas dekat TTDI ni memang every weekend ade.. sehari setengah jer kat sini..

sabtu  start pukul 2ptg-7ptg
ahad start pukul 8.30pg-4ptg


and penceramah dia memang hebat2.. ustazah pilihan astro oasis la... juru nikah siti nurhaliza n datuk K laa..
ustaz yang kasi kursus kawen kat lisa surihani n yusry laa (private course).. ustaz Al Kuliah (TV9)
and kat sini diorang ade bagi  buku "Memasuki Gerbang Perkahwinan".. ade yang aku dengar tempat lain bagi kertas fotostat jer.. sib baik dapat buku semangat sikit nak baca.. ;D


oh citer pasal bab makan plak... makan pagi, makan tengahari  (seDap wOo.. siap bOle ++ mamam ) kihkihkih.. and minum petang disediakan.. 



then next pulak nak pegi cek HIV plak... da set date ngan nurse da.. hihi..
tapi masa kelas nak habis tu.. ustazah dah wish kan selamat pengantin baru... rasa macam touching >,< and tak percaya (^~^) aku nak kahwin ke..??!... alhamdulillah.. dah sampai seru... :) hihiihiee...

There was an error in this gadget