Sunday, December 9, 2012

PRoteCt tHe BoSs


PRoteCt tHe BoSs~K-DraMa


Assalammualaikum..
macam biasa,aku sempat menghabiskan menonton drama Korea hehehe..
Drama Korea yg aku tengok tu bertajuk Protect The Boss..drama ni bertemakan Romantic Comedy..
cerita nih best gak especially part2 kelakar yg mmg menjadi..hehe..cuma di episod hujung2 tuh jalan cerita dh jadi serius sikit..heroin die lebih tua dari hero2 drama nih hehe tapi yg bestnyer dua2 hero yg sgt comel dan qiut tuh boleh plak jatuh cinta ngan heroin drama nih hehe sweet..cite Korea selalu gini kan..mesti dua hero yg handsome2 akan berebutkan si Heroin yg x delah cun sgt hehe..dalam drama ni watak heroin digambarkan seorang yg brumur dlm lingkungan 30-an,seorang yg kasar dan pandai berlawan tapi seboleh mungkin die cuba menjadi feminin dan bekerja sebagai Secretary..dia seorang yg kuat berusaha hingga akhirnya Bossnya sendiri jatuh cinta padanya..dalam drama nih 2 Boss nya suka kat dia hahaha..siap diorang nih bertumbuk,tarik2 rambut kat sebuah restoran bergaduh berebutkan si setiausaha nih..haha kuat tul penangan si setiausaha ni yg bernama No Eun Seol...Dia nih juga mmg boleh berlawan so kalau Boss dia lebih2 dgn dia mmg dia tumbuk je Boss die..tapi disebabkan Boss die cinta kt dia so Boss dia pun bertahan jela menerima seadanya hehehe...

No comments:

There was an error in this gadget