Wednesday, November 28, 2012

cindereLLa siSter..!



pinjam dari korean drama
Seminggu aku mengambil masa untuk menghabiskan menonton drama Cinderella’s Sister. Panjang sangat, 20 episode.
Ini pun mata sudah mengantuk sebenarnya. Semalam struggle menghabiskan tapi tak larat. Jadi malam ni sambung satu episode terakhir.
Sebuah cerita yang sangat menyentuh perasaan yang berkisarkan tentang kekeluargaaniaitu keluarga tiri. Kewujudan orang baru dalam keluarga.
Ada satu bahagian episode apa aku tak ingat, budak kecik lelaki buat tarian Man man hani (U-Kiss) siap nyanyi lagi. Comel giler.
Heroin dia sama dengan heroin drama Mary Stayed Out All Night tapi perwatakan yang berbeza. Aku lebih suka tengok dia dalam MSOANTaecyeon aku lebih suka tengok dia dalam drama Dream High.

No comments:

There was an error in this gadget