Wednesday, November 28, 2012

love rAin


Cerita ni low rating untuk 4 episode pertama. Seriously. Aku tengok sebab Jang Geun Suk je. Sebab 4 episodes pertama dia tayang cerita cinta sejati zaman 1970-an. Pemandangan yang cerita ni guna cantik betul lah. Suka aku tengok pemandangan time autumn. Kat laut. Even pemandangan taman dari luar kelas melukis tu pun lawaaaaaaaa. Semua cantik! Lagu OST dia pun semua best betul. Fashion baju perempuan zaman tu lawa weh. Simple tapi menarik. Pandai betul dorang cari tempat 70-an cenggitu. Masuk episode 5 nanti zaman moden dah. Tahun 2012 punya cerita plak.

5 cerita ongoing kena layan. Kat Korea tayang dua kali dalam seminggu je. Kira aku kena habiskan 10 episodes dalam seminggu. Gila betul. Tapi nak buat macam mana. Dah terlekat dengan ceritanya. kahkahkah.

No comments:

There was an error in this gadget