Wednesday, November 28, 2012

the greates Love..! best gilerrrr..!!! :D





giler siyes best plak layan drama korean THE GREATEST LOVE ni..aku suka tul kalo jalan cite dia mcm drama ni...dua laki berebot pompuan xbape nak lawa...punyai karakter yg menawan..w/pun 2org laki tu rmi peminat n ada gf...tpi derang tu tertarik ngan Ae Jung tu...mmg drama ni komedi love lah..rugi x tgk ok


Sinopsis THE GREATEST LOVE

Drama "The Greatest Love" sendiri memiliki jalan cerita yang cukup unik, dimana karakter utamanya Goo Ae Jung merupakan salah satu mantan personil girlband. Jantung seorang aktor papan atas yaitu Dokko Jin tak di sangka mengenali suara penyanyi sebuah lagu yang membuatnya berdetak 10 tahun silam. Jantungnya langsung dagdigdug tak karuan bila berdekatan dengan Ae Jung.
 

Dokko Jin sendiri sudah punya kekasih Kang Se Ri, yang dulunya juga satu grup girlband bareng Ae Jung. Lalu satu tokoh lagi melengkapi cinta segiempat (khasnya drama Korea..!), Yoon Pil Joo yang seorang dokter yang sama sekali tidak ada kaitannya dengan dunia hiburan tidak sengaja bertemu Goo Ae Jung dan mulai jatuh cinta padanya.


Goo Aee Jung (Gong Hyo Jin)

Dokko Jin (Cha Seung Won)

Dr. Yoon Pil Joo (Yoon Kye Sang)

Kang Se Ri (Yoo In Na)


Setiap Isnin-Jumaat pukul 8.30mlm-9.30mlm TV8


nota bijik: aku pun tgk time episod 3/4 kot terus melekat hehehe
apa yg aku fhm lah kan...Aee Jung ni msok dlm rancangan Pilih Pasangan (5org perempuan)..rmi yg x sangka yg Dr Yoon pilih 4 org termasok dia. Dokko tu plak sm2 bidang ngan Ae Jung
dah lama kenal. Dokko ni dah ada gf si Kang Se Ri tu (host Pilih Pasangan). Ntah cam mn Dokko ni tersuka lak ngan Ae Jung ntah nape bila npk Ae Jung jantung dia debo2..hahaha. Then Dr Yoon tu plak pun suka kat Ae Jung. Dokko ni x sukalah Ae Jung rapat ngan Dr. Yoon n dia rs segan lak nk bgtau kat Ae Jung yg dia suka kat Ae Jung tu. 

No comments:

There was an error in this gadget