Wednesday, November 28, 2012

My Girlfriend is gumiho


My Girlfriend is Gumiho

by ~pinkystrawberricutie

My Girlfriend is gumiho mengisahkan tentang Miho seorang rubah berekor sembilan yang ingin menjadi manusia.. ;p drama ni lain daripada drama korea yang lain.. kali ni masuk kali keempat aku tengok drama ni.. first,second dan third aku tengok dekat lappy dan kali keempat aku tengok dekat 8tv. bersiaran pada hari isnin hingga jumaat ,pukul 8.30pm-9.30pm.. (sekarang ni r.. cer try buka 8tv tgok)
 wah, drama ni memang best r, lawak bodoh jea.. nak jadi manusia tapi satu haram pasal manusia pun xtahu. orang suruh gosok gigi, dia g makan ubat gigi.. suruh mandi, dia g makan sabun mandi.. pastu, kalau lapar pungah tong sampah unt cari daging.. lps tu slamber jea makan depan orang. hahah.. semua benda yang dia buat memang mcm orang yang xtahu apa-apa r..  btw, miho ni cantik sangat tapi xtahu apa-apa psl manusia. 
Semua ost drama ni best !
-----

No comments:

There was an error in this gadget